Чому олію для тіла потрібно наносити на вологу шкіру

0
Чому олію для тіла потрібно наносити на вологу шкіру
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Олія для тіла – незамінний засіб догляду: взимку вона допоможе впоратися із зайвою сухістю шкіри, а влітку не тільки зволожить, а й допоможе вигідно підкреслити засмагу. Незважаючи на те, що саме по собі масло не має потужних зволожуючих властивостей, воно часто може бути ефективніше кремів і лосьйонів, завдяки своїй здатності створювати гідроліпідний бар’єр на поверхні шкіри і утримувати вологу. Шукайте засоби з оліями мигдалю, ши, жожоба та авокадо – їх фахівці визнають найефективнішими.

Власницям дуже сухої шкіри фахівці рекомендують використовувати олії для тіла кожен день, просто сухої — чергувати зі зволожуючими засобами з легшою текстурою. Звичайно, в залежності від особливостей шкіри засоби варто підбирати індивідуально, але є один лайфхак, який однаково добре працює для всіх – всі олії для тіла краще наносити на вологу шкіру.

Навіщо? Олії мають потужні вологоутримуючі властивості: вони буквально запечатують вологу всередині, не даючи їй швидко випаруватися, і створюють бар’єр, який захищатиме шкіру протягом усього дня. Фахівці рекомендують наносити масло відразу після душу, трохи промокнувши шкіру рушником, щоб вона залишалася вологою. Олія зафіксує необхідну кількість води у верхніх шарах епітелію і позбавить вас від ризику лущення та подразнення шкіри, зробить її сяючою та шовковистою.

попередня статтяСекрет пельменів, які не розварюються та не злипаються
наступна статтяНавіщо досвідчені господині заморожують картоплю перед смаженням
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я