Що буде, якщо місяць пити воду з лимоном: результати експерименту

0
Що буде, якщо місяць пити воду з лимоном: результати експерименту
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Американська нутриціологиня Джордан Пауерс Віллард протягом 30 днів пила багато води з лимоном і розповіла, що з цього вийшло. Результати експерименту тебе вразять!

Про користь води з лимоном, здається, вже чули всі. При цьому раніше ніхто докладно не розповідав про конкретні позитивні зміни, які організму приносить чарівний напій. На щастя, цю прогалину успішно усунула американська фахівчиня із харчування Джордан Пауерс Віллард.

Протягом 30 днів вона споживала багато води з лимоном та відстежувала, як вона впливає на стан її шкіри та волосся. Протягом місяця Джордан щодня випивала по 8-12 чашок лимонної води щодня. У кожну склянку вона додавала не лише близько 30 мл соку лимона, але також його м’якоть та цедру.

Результат цього експерименту настільки здивував саму Уіллард, що вона відразу поспішила розповісти про це у своїй авторській колонці для видання Eat This Not That! За словами нутриціологині, лимонна вода в першу чергу позитивно позначилася на стані її волосся та нігтів.

“Весь місяць я мила голову як завжди. Однак волосся стало менш ламким, Крім того, з’явилося багато нових волосків. Нігті зміцніли і стали швидше рости», – поділилася враженнями Джордан.

Які ще зміни відбулися в тілі Уіллард після включення до раціону лимонної води на регулярній основі? Поліпшився і стан шкіри: тон став рівнішим і здоровішим, а висипання перестали з’являтися навіть у період гормональних стрибків.

Джордан зазначила, що вода з лимоном також допомагала їй краще контролювати апетит, нормалізувала кров’яний тиск, позбавила нічних судом у ногах і навіть наслідків ПМС, які мучили її протягом багатьох років.

“Я зазвичай погано прокидаюся, але вода з лимоном давала мені заряд бадьорості вранці щоразу”, – також розповіла Джордан про несподівані переваги давно знайомого нам усім напою.

попередня стаття«Соковиті» та хрусткі котлети без грама м’яса
наступна статтяСекрет пельменів, які не розварюються та не злипаються
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я