Легінси – альтернатива брючним штанам: це дійсно так, якщо їх правильно носити

0
Легінси – альтернатива брючним штанам: це дійсно так, якщо їх правильно носити
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато дівчат недооцінюють легінси, сприймаючи їх виключно як одяг для спортзалу. І даремно: вони можуть бути повноцінною заміною штанам — переконатись у цьому можна на прикладі весняно-літніх колекцій. Головне – правильно підібрати модель.

Із зав’язками та блискавками

Легінси із зав’язками та блискавками в останні пару років стали завсідниками гардеробів стильних дівчат. Усього одна маленька деталь надає цій базовій речі абсолютно іншого настрою. Виглядають вони однаково здорово з будь-яким взуттям — хоч із кросівками, хоч із туфлями на підборах. Приємний бонус: вертикальні розрізи, створювані блискавками, візуально подовжують ноги та роблять їх буквально нескінченними.

Зі штрипками

Ще одна варіація того ж силуету – легінси зі штрипками. Ця запозичена у спортивних штанів деталь не тільки працює як акцент, а й забезпечує більш щільну посадку. Візьміть на замітку стилістичний прийом героїнь стрітстайлу: якщо ви одягаєте такі легінси із взуттям на підборах, то підбори можна просмикнути в штрипки.

Класичні

Більшість дівчат вибирають класичні чорні легінси, але на них палітра кольорів не закінчується. Коричневий і сірий кольори не менш універсальні в поєднаннях: вони чудово виглядають з усіма відтінками, але особливо з яскравими, навіть неоновими. Втім, пастельні тони теж будуть їх відтіняти.

Ошатні

Ще одне небанальне рішення: легінси можна використати і в урочистих заходах. Для цього потрібно вибирати ошатні опції, наприклад, з вишивками та сяючими кристалами, як на весняно-літньому шоу Dolce & Gabbana, або ж повністю осипані паєтками.

Трикотажні

Оригінальним рішенням стане незвичайний вибір фактури. Наприклад, замість стандартного дайвінгу можна вибрати легінси із трикотажу або тканини рубчик. Вони одразу додадуть образу розслабленого шику — особливо якщо носити їх із контрастними за настроєм речами. Наприклад, строгими жакетами “чоловічого” крою, подовженими сорочками або спокусливими топами з глибокими вирізами.

попередня стаття99% господинь не знають про ці хитрощі при приготуванні салатів
наступна статтяФальшиві відбивні: як здивувати родину та трохи поекспериментувати на кухні
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я