Як позбавитись від попелиць на городі

0
Шкідники попелиці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Попелиці представляють собою шкідників у вигляді комашок сірого, чорного чи зеленого кольору. Вони дуже малі, але можуть суттєво ослабити рослину, висмоктуючи сік з пагонів та листя. В результаті це призведе до загибелі. Помітити цих шкідників не є проблемою. Попелиці бувають з крилами та без них. Якщо ви помітили шкідників на ваших рослинах, потрібно вживати відповідні дії.

Як позбавитись від попелиць

З доступних підручних засобів можна використати попіл. Він буде ефективним щодо захисту ягідних кущів. Вам потрібно розвести у відрі на 10 л 2 склянки попелу. Лишіть настоюватись на 8-10 годин.

На ранок потрібно процідити рідину, додати 2 столові ложки рідкого мила та ретельно розмішати. Обприскайте цим розчином попелиць. Через кілька днів вони зникнуть. Ягодам ніякої шкоди такий розчин не зробить.

Ви побачите результат, адже рослина стане знов рости та розвиватись. Вона буде здоровою. Захищайте ваші ягідні кущі та збирайте щедрі врожаї.

 

попередня статтяПовітряна та ніжна яблучна шарлотка
наступна статтяАтмосферна кава з маршмелоу — ніжний вершковий смак
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я