Як схуднути до 5 кілограмів, майже нічого не роблячи

0
Як схуднути до 5 кілограмів, майже нічого не роблячи
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Здавалося б, 5 кг – перевага відносно невелика, але для багатьох вона стає справжньою фатальною лінією, переступити яку ну ніяк не виходить! Зібрали 7 головних та найпростіших порад, які допоможуть зрушити стрілку вагів з мертвої точки.

Ці прості зміни на кухні і в способі життя допоможуть тобі позбавитися тих зайвих п’яти кілограмів всього за місяць чи два — без голоду, строгих дієт і виснажливих тренувань в спортзалі. Неважливо, чи хочеш ти стати трохи стрункішою перед важливою подією в житті, чи просто вирішила підтягнути фігуру!

Збільшення кількості білка у своєму меню

Навіть якщо тобі здається, що ти їси достатньо білка, готові посперечатися – ти здивуєшся, дізнавшись скільки білка повинен включати один прийом їжі. Білок – король схуднення. Він надовго забезпечує почуттям ситості, страхує від сплесків цукру в крові (а отже, від компульсивного переїдання) і служить будівельним матеріалом для м’язів та здорової шкіри.

Використовуй олію в спреї

Необов’язково купувати спрей у магазині – вони досить дорогі. Заведи диспенсер і переливай олію для приготування їжі в нього. Що дає? Ти не ллєш олію на сковороду, а лише збризкуєш, рівномірно покриваючи поверхню посуду для приготування дуже тонкою масляною плівкою, що запобігає пригоранню їжі – і одночасно позбавляєш себе зайвих калорій. Також диспенсер можна замінити силіконовим кулінарним пензликом, з допомогою якого перед приготуванням злегка змащуємо дно сковорідки.

Почни ранок із гімнастики

Банальна порада, правда? Але вона працює – це теж правда. На формування звички потрібно 21 день, тому головне — бути дисциплінованою три тижні, а потім ранкова гімнастика стане для тебе звичайною справою. Роби те, що тобі подобається – асани йоги, планку, розминку та розтяжку з тренером із ютубу, головне – роби!

Завжди починай трапезу з овочевого салату

Особливо важливо робити це перед великими прийомами їжі. Овочі забезпечать тебе корисною клітковиною, вітамінами та фітонутрієнтами. І займуть місце в шлунку – так ти перестанеш переїдати. Ось тільки не заправляй салат майонезом або іншими переробленими жирними соусами, це зведе нанівець всю користь.

Веди щоденник харчування

Дослідження показують, що люди, які ведуть такі нотатки, худнуть у два рази швидше, ніж ті, кому ліньки записувати все з’їдене. Висновки зроби сама.

Заправляй їжу соком лимона

Свіжий лимон підкреслює смак страв і дозволяє додавати в них менше солі, що, звичайно, корисно при схудненні. Особливо вдало лимонний сік поєднується з листовим салатом, куркою, рибою – словом, найсмачнішою здоровою їжею. Найкращі шеф-кухарі користуються цим фокусом!

попередня статтяСкінчилася томатна паста: розповімо, чим можна її замінити
наступна статтяНіжні бананові мафіни до чаю
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я