Скінчилася томатна паста: розповімо, чим можна її замінити

0
Скінчилася томатна паста: розкажемо, чим можна її замінити
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Томатна паста входить до складу багатьох страв. Вона робить смак та колір більш яскравим, насиченим та повним. Але іноді в процесі приготування з’ясовується, що паста закінчилася. Ця проблема легко вирішується. Далі покажемо 3 альтернативні варіанти заміни.

Томатний сік

Якщо вдома є томатний сік, він запросто послужить заміною пасті. Але оскільки він менш насичений, то додавати його потрібно у більшій кількості. Якщо ж не хочете, щоб страва була занадто рідкою, то сік можна трохи випарити на плиті. Після цього маса стане концентрованішою.

Консервовані помідори

Так само варто перевірити і скриньку з запасами. Цілком імовірно, що там можуть опинитися консервовані помідори. З таких томатів необхідно видалити шкірку та розім’яти їх вилкою. Звичайно, смак консервованих помідорів дещо інший, але краще використовувати їх, ніж нічого.

Помідори

Найочевидніше це використовувати помідори. Вони можуть бути як свіжими, так і замороженими. Їх можна нарізати ножем або подрібнити у блендері. При подрібненні в блендері можна додати до томатів дрібку солі, цукру та меленого перцю. Така маса вийде набагато смачнішою.

Хоча набагато простіше мати запас томатної пасти. Наприклад, можна заморозити невелику кількість у формах для кексів або льоду і зберігати в морозильній камері. У випадку форс-мажору можна швидко дістати пару кубиків і відправити їх у страву.

попередня стаття«Макіяж парижанки»: 5 головних правил жіночного б’юті-тренду
наступна статтяЯк схуднути до 5 кілограмів, майже нічого не роблячи
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я