Як приготувати стейки тріски в соєвому маринаді просто та смачно

0
Як приготувати стейки тріски в соєвому маринаді просто та смачно
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Тріска – це дуже смачна та корисна риба, яка містить велику кількість протеїну, фосфору, кальцію, магнію та інших корисних елементів. Вона має досить нейтральний смак, який можна посилити відповідними спеціями або маринадом. Простим та смачним рецептом приготування тріски у соєвому соусі ділимося у цій статті.

Інгредієнти:

  • Стейк тріски – 2 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Соєвий соус – 30 мл
  • Крохмаль кукурудзяний або картопляний – 2 ст.л.
  • Рослинна олія для смаження – 30 мл.

Приготування:

Стейки тріски промити під проточною водою і добре обсушити паперовими рушниками. Помістити рибу в невелику миску та полити соєвим соусом. Обваляти шматки риби в соусі з обох боків. В окремій мисці за допомогою виделки збити яйце. Влити його в миску із рибою. Зверху присипати крохмалем і перемішати рибу таким чином, щоб вона була покрита кляром. Стейки тріски обсмажити на розпеченій сковороді в невеликій кількості олії з обох сторін. При необхідності готову рибу промокнути паперовим рушником – це допоможе позбавитися надлишків жиру.

Подавати таку рибку можна з картопляним пюре, тушкованими овочами або вареним рисом, приправляючи лимонним соком.

попередня статтяЯк посадити петунію на розсаду в сніг: незвичайний спосіб на замітку всім квітникарям
наступна стаття«Макіяж парижанки»: 5 головних правил жіночного б’юті-тренду
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я