3 помилки, які можуть зіпсувати смажену рибу: секрети від досвідчених кулінарів

0
3 помилки, які можуть зіпсувати смажену рибу: секрети від досвідчених кулінарів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато хто любить себе побалувати апетитними стравами зі смаженої риби. Але зіпсувати рибу дуже просто, оскільки вона може розвалюватися під час смаження, прилипати до сковороди або вийти сухуватою.

Існують поширені помилки, яких уникають досвідчені кухарі.

У чому вони полягають?

Багато риби в один захід

Будь-якій господині хочеться заощадити час, приготувавши велику порцію страви за один раз. Однак варто розуміти, що через це страва може не вийти. Через недостатню кількість вільного простору виділяється велика кількість води. Через це можна не мріяти про появу скоринки. Також риба може розвалитися.

Паніровка

Важливо правильно розрахувати кількість пшеничного борошна або іншого панірування, яке ви використовуєте. Якщо покласти дуже багато, то страву можна запросто зіпсувати.

Страва вийде занадто щільною і навіть може підгоріти.

“Секретні” надрізи

Не всі господині знають, що деякі види риби вимагають додаткової маніпуляції. Зокрема, цей етап важливо проводити в тому випадку, якщо ви для смаження вибрали філе, яке з одного боку вкрите шкірою.

Досвідчені кулінари за допомогою гострого ножа роблять акуратні надрізи. Завдяки цьому риба вийде смачною, оскільки зможе отримати рівномірний ступінь прожарювання.

попередня статтяЯк жінкам 40+ покращити якість тіла та легше схуднути: прості поради від тренера
наступна статтяКволий заміокулькас виросте під стелю: квіткарі назвали ефективне добриво
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я