«Макіяж парижанки»: 5 головних правил жіночного б’юті-тренду

0
«Макіяж парижанки»: 5 головних правил жіночного б'юті-тренду
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Розбираємось, як француженкам вдається виглядати так витончено та природно.

Парижанки завжди вважалися іконами стилю, а французькі бренди косметики — найкращі. І якщо другий аргумент вже не зовсім актуальний, то перший ми підтримуємо обома руками. В образі парижанок є особливий шарм, недбалість та легкість, які завжди приваблюють. Ми зібрали 5 правил макіяжу, які допоможуть повторити образ красуні-француженки.

Догляд першому місці

Бьюті-рутіна парижанок починається з грамотного догляду, який надає шкірі сяйва та м’якість. Француженки знають, що макіяж – це, звичайно, добре, але правильний догляд – набагато краще. Принаймні на підготовленій шкірі та макіяж виглядає набагато краще.

Почніть з м’якого засобу для чищення: пінки, гелю або крему. Важливо, щоб умивалка не стягувала шкіру і не відмивала її до скрипу. Потім – тонер, сироватка, крем під очі та зволожуючий крем. Засоби повинні підходити вам та вирішувати існуючі проблеми зі шкірою. Останній пункт – сонцезахисний крем.

Тільки легкі тональні основи

Найчастіше парижанки користуються зволожуючими кремами з тоном або флюїдами. Щільні тональні засоби не для них. Тональна основа повинна зливатися зі шкірою, вирівнюючи тон і надаючи шкірі здорового сяйва. Якщо зволоження не вистачає, можна додати краплю вашого зволожуючого крему до тональної основи, тоді тон ляже ще більш натурально.

Ідеальні рум’яна

Ще один фаворит б’юті-рутини парижанок – красиві рум’яна, які надають обличчю сяйва і відпочивший вигляд. Француженки не люблять активний рум’янець, тому вибирають максимально натуральні відтінки рожевого та персикового. Для природного рум’янцю ми радимо вибирати рідкі засоби та розтушовувати їх за допомогою пальців чи спонжу. Рум’яна потрібно нанести на яблучка щік і вилиць, а потім розтушувати в м’яку вуаль.

Рум’ян вистачить, щоб скоригувати форму обличчя і підтягнути її вгору. І це добре, адже контурингим парижанки не користуються. Дівчата у Франції надають перевагу максимально натуральним макіяжам, в яких немає місця інтенсивної корекції обличчя.

Догляд за віями

Пишні та довгі вії – ще одна візитна картка парижанок. Тому француженки ретельно доглядають за віями і наносять на них зміцнюючі сироватки. Під час макіяжу вони спочатку підкручують вії кьорлером, а потім наносять густу туш, щоб максимально підкреслити вії і зробити їх густими та довгими. Парижанки люблять туші більше, ніж підводки та олівці.

Червона помада у будь-якій ситуації

Без червоної помади не можна уявити жодного французького образу. І це «кліше» виявилося правдою: парижанки дійсно люблять червоні помади і носять їх не тільки на вихід. Важливо підібрати ідеальний відтінок помади, щоб він підходив до вашого тону шкіри та волосся, не підкреслював жовтизну зубів і не робив губи тоншими.

Якщо ж червона помада для вас – це занадто, її можна зробити більш повсякденною, якщо нанести злегка поплескуючими рухами на губи, просто надавши їм відтінок. Ви трохи підкреслите губи, а розмитий контур створить ту саму привабливу паризьку недбалість, яка притягує до себе погляди.

попередня статтяЯк приготувати стейки тріски в соєвому маринаді просто та смачно
наступна статтяСкінчилася томатна паста: розповімо, чим можна її замінити
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я