Швидка піца на сковороді за 15 хвилин

0
Швидка піца на сковороді за 15 хвилин
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Піца є досить універсальною стравою, яку легко можна приготувати в домашніх умовах. Змінюючи інгредієнти в начинці, склад тіста, замінюючи соуси – можна щоразу отримувати страву з різними смаковими характеристиками. Сьогодні пропонуємо приготувати швидку піцу на сковороді, тісто для якої готується на кефірі. Така піца прийде на допомогу через відсутність чи нестачу вільного часу.

Інгредієнти:

  • Борошно – 8 ст.л
  • Кефір 3.2% – 200 мл
  • Майонез – 4 ст.л.
  • Яйця – 2 шт.

Начинка:

Ковбаса будь-яка – 100 г
Маслини – 8-10 шт.
Мариновані огірки – 3 шт.
Сир – 80 г

Спочатку необхідно підготувати тісто. Для того кефір трохи підігріти в мікрохвильовій печі і перелити в глибоку миску. Вбити туди ж яйця, додати майонез та борошно. Все добре перемішати за допомогою вінчика. Для начинки довільно нарізати ковбасу, огірки та маслини. Сир натерти на тертці.

Для приготування потрібна сковорода великого діаметру. Якщо такої немає – то варто розділити тісто і начинку на 2 частини. Інакше шар тіста вийде надто товстим, і воно не пропечеться.

Дно сковороди збризнути олією, перелити в неї тісто і розрівняти його ложкою. Викласти всю начинку та посипати зверху сиром. Сковороду накрити кришкою і поставити на вогонь менше середнього. Готувати піцу на сковороді близько 15 хвилин. Перед подачею дати їй трохи охолонути і потім витягати з сковороди.

Смачного!

попередня статтяДивовижний алоє: найкращі рецепти цілющих засобів із цієї унікальної рослини
наступна статтяЧому шкіра обличчя може стати чутливою і як за нею доглядати
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я