Які продукти знищують імунітет: поради до раціону

0
Які продукти знищують імунітет: поради до раціону
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зараз багато хто хворіє, а все тому, що активний сезон вірусів, зокрема грипу. Крім того, ослаблений імунітет, причиною цього може бути неправильний раціон. Зверніть увагу, що ви їсти, якщо страждаєте на регулярні захворювання.

Подробиці

Молоко та твердий сир
Провокують утворення слизу та ускладнюють відходження мокроти. Проте зауважимо, що  це не стосується кисломолочних продуктів (кефір, йогурт і ряжанка), оскільки вони мають корисні лактобактерії, що підвищують захисні сили організму.

Цукор і солодощі
Ці продукти є ключовими ворогами імунітету. Вони не тільки підвищують рівень глюкози в крові, але й не дають нормально засвоюватися вітаміну С, який ми отримуємо з фруктів та овочів.

Алкоголь
Надмірне споживання перевантажує печінку, через це сповільнюється процес очищення організму, виведення з нього токсинів і шлаків.

Фастфуд та напівфабрикати
Ускладнюють роботу шлунка та кишківника. Як наслідок – сили організму йдуть на відновлення нормального травлення, а не на захист від вірусів.

попередня статтяСосиски у листковому тісті: швидко, просто та дуже смачно
наступна статтяЗапечені тефтелі з сиром у соусі: варіант вечері
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я