Щоб фарширований перець вийшов смачним, існує декілька важливих нюансів

0
Щоб фарширований перець вийшов смачним, існує декілька важливих нюансів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Раніше фарширований перець можна було приготувати переважно лише в сезон. В даний час болгарський перець продається в магазинах цілий рік і можна приготувати в будь-який час. Правда в зимовий період ціна на нього сильно кусається, тому можна нафарширувати заздалегідь і заморозити.

Секретів приготування дуже багато, щоб перець вийшов ароматним та дуже смачним. Докладніше про найважливіші та основні в даній публікації.

Нюанси приготування

Перець:

  • найкраще використовувати перець округлої форми, оскільки його зручніше начиняти;
    варто звернути увагу на його свіжість – хвостик має бути зеленим, а сам плід твердим і без плям;
  • після того, як відрізали хвостик і видалили насіння, перець слід замочити в гарячій воді на 10 хвилин, що прибере зайву гіркоту і додасть м’якості для зручності фарширування. Далі слід обмити у холодній воді.

Фарш:

  • для приготування фаршу не варто брати пісне дієтичне м’ясо. Щоб страва не виявилася сухою, необхідна наявність жиру, він надасть соковитості;
  • у фарш можна також додавати овочі, наприклад цибуля, морква, кабачки.
  • замість рису у фарш також можна додавати гречку чи інші крупи.

Приготування соусу

Обсмажити дрібно нарізану цибулю на вершковому маслі, додати борошно, кілька нарізаних зубчиків часнику. Смажити протягом 1-2 хвилин, потім додати томатну пасту чи консервовані томати(пребити блендером). У разі додавання томатної пасти слід додати води, вогонь середній. Через кілька хвилин цим соусом залити перці, попередньо уклавши їх у каструлю з товстим дном. Вогонь зменшити до мінімуму та готувати протягом 30 хвилин.

Також дуже смачно виходить, якщо перець нафарширувати грибами та запекти у духовці з помідорами.

Смачного!

попередня статтяЧому вага стоїть на місці: 3 типові помилки і як з ними впоратися
наступна статтяЧому активні тренування шкідливі для людей із зайвою вагою
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я