Які продукти впливають позитивно на вигляд шкіри

0
шкіра
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Шкіра людини є найбільшим органом в організмі, саме тому треба вживати досить багато корисних мікроелементів для підтримки її краси та здоров’я. Зауважте, що без здорового статусу красу важко втримувати косметичними засобами.

Подробиці

Жирна риба, печінка та цільнозернові хлібобулочні вироби сприяють здоровому сяйву шкіри. Вони містять важливий антиоксидант коензим Q10, що відіграє ключову роль під час вироблення енергії. Накопичуючись у зовнішньому шарі епідермісу, діє як бар’єр для зовнішніх окислювачів.

Важливо вживати в їжу цитрусові, ківі, помідори та стручковий перець. У них міститься вітамін C, який сприяє виробленню колагену та уповільнює старіння шкіри.

Гарбуз, картопля, морква  багаті бета-каротином, що здатний захистити шкіру від ультрафіолетового випромінювання.

Насіння соняшнику, мигдаль та шпинат містять вітамін E, що теж захищає шкіру від ультрафіолету та допомагає запобігти пошкодженню клітин та уповільнити старіння шкіри.

попередня статтяЯкі помилки робить кожна друга господиня під час варіння моркви
наступна статтяДуже смачні млинці на пиві, чудово підійдуть для несолодких начинок
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я