Підживлення для чорної смородини, яке коштуйте копійки

0
Смородина
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

На городі всі засоби хороші, які допомагають збільшити врожайність улюблених культур. Наприклад, чорної смородини. Є один засіб, про який ви точно знаєте. Він допоможе вам вирощувати смородину, ягоди якої будуть розміром з вишні. Варто спробувати, адже це майже нічого не вартує.

Що треба зробити

Найперше вам потрібно піти в магазин та придбати монофосфат калію. Одного пакету вам вистачить не на один сезон. З цього погляду вартість виходить дійсно низька. Можна застосовувати як для рослин у відкритому, так і у закритому ґрунті.

З монофосфату калію потрібно зробити розчин. На 10 л рідини кладуть 2 столові ложки засобу. Перемішуєте до розчинення та поливаєте кущі смородини. На кожен кущ по 2 літра.

Комплексний догляд, звичайно, має значення. Не забувайте про нього, але й не ігноруйте таке просте підживлення. Воно може дати дуже гарні результати. Монофосфат калію підвищує якість смородини не тільки в плані розміру, але й збільшує вміст цукру. Великі та солодкі ягоди — результат дії цього потрібного у городньому господарстві засобу.

попередня статтяІдея для обіду — класична рибна юшка
наступна статтяГотуємо на обід бульйон з кльоцками
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я