Як замаринувати швидко оселедець: додайте 2 продукти

0
Оселедець
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Доки ще прохолодно, варто побалувати себе слабосолоним оселедцем. Приготуйте його вдома, взявши лише два інгредієнти, крім риби.

Подробиці

Для того, щоб солений оселедець був смачний, треба взяти якісну морожену рибу. З поганої сировини смачний посол точно не вийде, тому будьте уважні, щоб страва вас порадувала.

Оселедець треба почистити, витерти сухою серветкою чи папером, але не мити. Від води риба зіпсується швидко, зайва волога не дасть філе просоліти рівномірно.

На одну рибину візьміть 1 ст.л. солі та 0,5 ст.л. цукру. Власне, на цьому й інгредієнти закінчилися. Добре натріть і відправте на декілька годин у харчовий контейнер.

Олію та цибулю варто додавати вже перед подачею, оскільки сік з цибулі може дати неприємну гіркоту, а олія завадить рівномірному просолу.

попередня статтяЯк виростити цибулю на зелень, доки холодний ґрунт
наступна статтяДієвий спосіб посадки моркви: бур’ян не ростиме і не потрібно буде проріджувати
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я