Якщо полити редиску цим настоєм, виросте розміром з кулак і на смак буде солодша за яблука

0
Якщо полити редиску цим настоєм, виросте розміром з кулак і на смак буде солодша за яблука
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо грунт під редиску не був підготовлений восени, виручить проста схема весняних підживлень.

Редиску сіють рано, поки земля не просохла, тому внесення добрив з перекопуванням виключено.

  • Перше, що потрібно редису та багатьом іншим рослинам, – це азот. Його багато міститься в курячому посліду. Сировину заливають водою у співвідношенні 1:3 і настоюють 3 дні. Вірна ознака того, що добриво готове, – це відсутність бульбашок на поверхні. Підживлення виходить концентрованим, тому його необхідно розбавити водою у співвідношенні 1:10.
  • Ще один цінний настій готують на основі сухих дріжджів (10 г) та цукру (100 г). Інгредієнти заливають теплою водою (10 л) та настоюють 3 години. Далі закваску розбавляють водою у співвідношенні 1:5.
  • Третій спосіб добрива. Для цього розчину знадобиться попіл, але не деревний, а від спалювання трави, листя плодових дерев, картопляного бадилля. Вибір пояснюється тим, що такий попіл містить більше калію. На 10 л води використовують 300–350 г сировини. Добриво наполягають на добу, а потім поливають рослини під корінь.
попередня статтяЯк приготувати класичний козацький куліш: найпростіший рецепт
наступна статтяЯк приготувати пастрому з індички — м’ясний делікатес
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я