Які помилки робить кожна друга господиня під час варіння моркви

0
Які помилки робить кожна друга господиня під час варіння моркви
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Морква є одним з небагатьох овочів, які корисно вживати у вареному вигляді. Головною властивістю відвареної моркви вважають значний рівень антиоксидантів, що підвищується саме після теплової обробки. Але якщо неправильно варити моркву, то користі буде замало.

Подробиці

Навіть господині з досвідом не всі знають, що під час варіння моркви, не можна відкривати кришку. А все тому, що має бути збережена постійно однакова температура, так вітаміни будуть в овочеві, а не у воді.

Оптимальний час варіння до 30 хвилин. Якщо ви варите моркву разом із буряком, наприклад, на вінегрет, то спочатку треба витягнути моркву, а потім ще 10-15 хвилин доварювати буряк.

Моркву треба варити у шкірці, а також не обрізати хвостики, оскільки вони можуть стати “каналом”, через який “втіче” вся користь моркви. Морква варена з шкіркою буде соковитою та ніжною.

Ніколи не додавайте сіль під час варіння, інакше морква буде дубова.

попередня статтяЯк виростити соковиту руколу вдома на підвіконні
наступна статтяЯкі продукти впливають позитивно на вигляд шкіри
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я