3 пари модних весняних штанів, які повинні бути у вас у гардеробі

0
3 пари модних весняних штанів, які повинні бути у вас у гардеробі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мода стрімко змінюється, вчорашні тренди втрачають свою актуальність лише за один сезон, а антитренди потрапляють до списку наймодніших. При цьому залишаються речі, які зберігають популярність серед дизайнерів та модників протягом кількох сезонів. Розповідаємо про три модні моделі штанів весни 2023.

Карго

Штани карго, напевно, знайдуться в гардеробі кожної модниці, адже вони не втрачають звання наймодніших вже третій сезон поспіль. При цьому особливих змін у їхньому дизайні не відбувається, тому якщо ви купили ці вільні штани з накладними кишенями ще минулої весни, будьте впевнені: цього року вони, як і раніше, будуть у тренді.

Зі стрілками

Пара класичних штанів зі стрілками – обов’язкова база гардеробу, незалежно від того, скільки вам років і чим ви займаєтесь. Цієї весни ми будемо носити їх не тільки з сорочками та піджаками, але і з корсетними топами, романтичними блузами та спокусливими боді з вирізами.

Прямі джинси

Так, саме джинси прямого крою будуть найактуальнішими цієї весни. Не кльош, не моми і не скіні, а найпростіші прямі джинси. Здається, говорити про те, наскільки універсальний цей предмет гардеробу, не варто, адже з ними можна скласти безліч модних поєднань.

попередня статтяНавіщо заморожувати м’ясо перед приготуванням: кулінарна хитрість
наступна статтяЯк приготувати класичний козацький куліш: найпростіший рецепт
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я