Дієвий спосіб посадки моркви: бур’ян не ростиме і не потрібно буде проріджувати

0
Дієвий спосіб посадки моркви: бур'ян не ростиме і не потрібно буде проріджувати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Морква – це найпопулярніший овоч на дачних ділянках. Корнеплід не тільки смачний, але й дуже корисний, а також активно застосовується в кулінарії.

Але як вирощувати моркву без особливих проблем, щоб не доводилося її часто проріджувати або постійно позбавлятися бур’янів.

Городники знають спосіб.

Для початку слід проростити насіння.

Як це зробити?

Потрібно взяти будь-який пластиковий контейнер і покласти всередину вологу ганчірочку, а зверху можна викладати насіння. Зверху посадковий матеріал теж треба вкрити вологою тканиною. Потім тара закривається кришкою, але не потрібно її щільно закривати, залиште щілину, щоб до насіння все одно надходив кисень.

У результаті морква проросте, а зайві ефірні олії з насіння підуть. Займає таку процедуру близько 4 днів.

Далі треба підготувати їх до посадки.

Насіння моркви можна висадити в «паперових комірках», попередньо проробивши в них дірочки і наповнивши їх землею, а потім вкопати картонку в розпушений ґрунт.

У чому плюс такого контейнера? Картон спочатку захистить рослини від бур’янів, а потім поступово перегниє. Поливати такі грядки потрібно рідше, тому що контейнер добре утримує вологу.

попередня статтяЯк замаринувати швидко оселедець: додайте 2 продукти
наступна статтяЯк приготувати тонкі млинці на пиві: перевірений рецепт
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я