Навіщо кмітливі господині кладуть картоплю у шкіряне взуття: дивовижне відкриття

0
Картопля у кошику
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Картопля – смачний і корисний овоч. Ми знаємо і полюбляємо різноманітні страви з картоплею. Але з допомогою картоплі є спосіб вирішити проблеми, що виникають із новим взуттям.

Подробиці

Ситуація знайома багатьом – коли пара взуття, що ідеально сиділа в магазині, виявлялася мала.

Лише при більш тривалішому носінні виявляється, чи підходить вам пара взуття, що ви придбали. Є випадки, коли їх неможливо носити через те, що туфлі або черевики натирають ноги.

Якщо в такий момент у вашій голові з’являються думки про те, щоб відправити нові вироби в сміттєвий бак, женіть їх геть.

Натомість підберіть 2 картоплини відповідного розміру і очистіть їх від шкірки.

Кожну оберніть у газету або паперовий рушник та розмістіть у передній частині взуття. Тут картоплинам доведеться провести всю ніч.

Як стверджують господині, які випробували цей лайфак на практиці, у процесі усихання картопля розтягує взуття, що позбавить вас дискомфорту при її носінні.

Крім цього, такий спосіб має ще один плюс – овоч здатний позбавити взуття від неприємного запаху. Не забувайте – метод працює лише з виробами зі шкіри.

попередня статтяЯк приготувати салат за 10 хвилин: солити, перчити не треба – і так смак насичений
наступна статтяЯк правильно обрізати спатифілум, щоб рослина радувала квітами якнайчастіше
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я