Як прати велику за розміром ковдру в пральній машині

0
Як прати ковдру, яка не поміщається в барабан пральної машини
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Всі пледи, покривала та ковдри періодично потрібно прати. Якщо у вас велика родина, то обов’язково є кілька великих ковдр.

Об’ємні речі не варто прати у пральній машинці, адже барабан її не потягне. та й велика ковдра не поміститься якщо ваша пральна машина невелика.

Доведеться прати руками.

Подробиці

Щоб не перевантажувати пральну машинку, великий плед чи ковдру потрібно прати вручну. Так, прати вручну значно важче, але варто поберегти свою техніку, щоб вона не вийшла з ладу. Адже не новина, що напихати повний барабан пральної машини – згубна дія, яку не варто чинити.

Випрати велику ковдру можна вручну у ванній.

Спершу наберіть у ванну теплу воду, додайте гель для полоскання. З гелем вам буде краще виполіскувати, адже він краще розчиняється.

Коли у ванній набрано достатньо води, замочіть ковдру на кілька годин. Якщо річ дуже брудна, поміняйте воду.

Зніміть взуття, станьте у ванну, та добре потопчіться по ковдрі у воді. Під час цієї процедури хоч раз переверніть її.

Наступний етап прання – полоскання. Злийте воду в якій ви прали ковдру. Налийте чисту воду, в цей час обережно топчіться по ній ногами.

І останній етап – віджимання. Скрутіть ковдру в рулон, або складіть у кілька разів. Стискайте, щоб з неї збігла вода. Повісьте ковдру на бортик ванни, щоб збігла вода. Коли значна частина води збіжить відправляйте вашу ковдру сушитись.

попередня статтяЧому корисно пити чай з молоком
наступна статтяОдин інгредієнт, який зробить сирну запіканку вдвічі смачнішою
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я