Чому тонік потрібно наносити на вологу шкіру: косметолог розкрила ідеальну послідовність

0
Чому тонік потрібно наносити на вологу шкіру: косметолог розкрила ідеальну послідовність
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Часто нам може здаватися, що наші доглядові засоби недостатньо ефективні або зовсім не працюють, і намагаємося підібрати нові. А результат той самий! Швидше за все, справа в поширених помилках нанесення тоніків, сироваток та кремів, яких припускаються майже всі. Час їх виправити — експерт із краси пояснила, як робити правильно.

Запам’ятай загальне правило, яке діє і для ранкового догляду, і для вечірнього: б’юті-продукти важливо нашарувати за принципом від найменшої молекулярної маси до найбільшої. Саме так вони будуть успішно долати бар’єр і робити тебе молодшими та красивішими. Подаємо приклад правильної схеми нанесення (від першого продукту до фінального):

  • очищувальний засіб
  • тонік
  • сироватка
  • зволожуючий крем
  • живильний крем або масло для шкіри.

Також відомий косметолог Рейчел Галло уточнює важливий нюанс:

«Завжди наносьте тонік на вологу шкіру, тому що він діє як провідник, допомагаючи сироваткам лягати на шкіру для повільнішого проникнення протягом кількох годин. Після того, як ваші сироватки нанесені поверх тонера, зачекайте, поки шкіра не висохне, перш ніж наносити зволожуючий крем як останній шар захисту».

Між нашаруванням кожного наступного продукту має пройти від однієї до двох хвилин. А базу для макіяжу, праймер або засіб із сонцезахистом слід наносити не раніше ніж через 10 хвилин після того, як усі засоби «всілися» на шкірі.

попередня статтяЯк тушкувати котлети після смаження
наступна статтяПомилка, через яку печінкові котлети розпадаються
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я