Садові квіти, які і окрасою ділянки стануть, і після зрізання ще довго стоятимуть у вазі

0
Садові квіти, які і окрасою ділянки стануть, і після зрізання ще довго стоятимуть у вазі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Навесні посадіть на дачі щось із запропонованого, і ви помітите як зміниться територія. Більше того, всі рослини здатні жити після зрізування протягом кількох тижнів. Отже, далі перерахуємо назви цих прекрасних квітів.

Лілія

Її люблять використовувати для складання букетів флористи. Величезні бутони та дивовижний аромат протримаються не менше 10 днів, навіть якщо рослину зрізали та поставили в вазон.

Щоб краса протрималася якнайдовше, ніколи не ставте лілію в теплу воду, краще в холодну. На квітці є пилок, який опадає, врахуйте це, коли ставитимете вазу.

Гладіолус

Якщо ви любите високі пишні суцвіття, то гладіолус підійде вам ідеально. Якщо ви регулярно змінюватимете воду, видалятимете відцвілі суцвіття, то квіти простоять до 2 тижнів.

Однак гладіолус вважають примхливою рослиною, оскільки він не терпить посухи. Вода для поливу не повинна бути холодною і без домішок хлору.

Еустома

Її вважають королевою квітів через пишні барвисті бутони синього, білого, фіолетового, пурпурового кольорів. Ще одна назва еустоми – лізіантус.

У вазі еустома простоїть 10-14 днів, не менше. Доглядайте квітку правильно: промивайте стебла від слизу або підрізайте їх до 2 см, змінюйте воду, прибирайте листя, і тоді квіти порадують вам око якнайдовше.

Гвоздика

Найпоширенішими квітками, з яких виготовляють довготривалі букети, є гвоздики. Нехай вас не лякають думки про те, що ці рослини зараз не актуальні, навпаки, мода на них повернулася, і квіти знову знаходяться на вершині популярності.

За стійкістю гвоздики обходять більшість рослин: вони можуть простояти до 3 тижнів, причому зовсім невибагливі у догляді.

Хризантема

Вона славиться своєю стійкістю, за що дуже сподобалася квітникарям. Забарвлень хризантем так багато, що мимоволі розбігаються очі від величезного вибору: класичні білі, рожеві, бузкові, сині.

Букет з хризантем може простояти до 2 тижнів, причому зовсім не потрібно особливих “танців з бубном”, достатньо просто щодня змінювати воду.

попередня статтяДва найкращі сорти винограду, які ідеально підійдуть для вашого саду
наступна статтяЗапікаємо свинину з грибами та цибулею — доречна страва до будь-якого свята
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я