Які помилки робить кожен другий городник, коли садить помідори на розсаду

0
розсада помідорів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Посадити помідори на розсаду – це не просто кинути насіннячко в ґрунт. Дуже часто городники роблять банальні помилки, які потім стають причиною низького врожаю.

Подробиці

Одна з помилок пов’язана з ґрунтом. Має бути обов’язково дренаж, що регулюватиме вологість землі. Якщо ґрунт буде надто вологим, то розсада буде загнивати або навіть зовсім не проросте.

Друга помилка – температура. Низька температура не дозволить розсаді розвиватися. Ніжки будуть слабкі, листя не сформуються. Лотки чи контейнери з розсадою мають бути в приміщенні, де температура в межах 23-25 градусів тепла.

Також варто звертати увагу на те, що насіння треба знезаразити та замочити. Так швидше воно проросте. Не потрібно надто густо засаджувати насіння, оскільки майбутнє проріджування може нашкодити рослинкам, що поруч залишаєте.

попередня статтяТушковане м’ясо у власному соку з цибулею
наступна статтяЧим замінити розпушувач у випічці: тісто виросте утричі
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я