Домашній чізкейк із сирною начинкою: смачніший за ресторанний

0
Домашній чізкейк із сирною начинкою: смачніший за ресторанний
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сьогодні ми хочемо розповісти, як приготувати ніжний домашній чізкейк із начинкою з сиру та сметани. Пиріг готується дуже просто, адже для його основи ми використовуватимемо не тісто, а готове печиво.

Інгредієнти:

Для основи:

Печиво («До кави» тощо) – 300 грам
Вершкове масло – 100 грам

Начинка:

  • Кислий сир 5-9% жирності – 500 грам
  • Густа сметана – 200 грам
  • Яйця – 3 шт.
  • Цукор – 150 грам
  • Цедра лимона – 1 ст.

Приготування:

Приступимо до підготовки основи. Для цього потрібно печиво подрібнити у блендері до стану крихти. Розтопити масло і змішати його з печивом. Форму для випікання діаметром 22-24 см застелити пергаментом, змащеним олією. Викласти пісочне тісто і розподілити по формі, формуючи бортики для пирога. Забрати форму з основою в холодильник. Поки вона застигає, приготувати начинку.

У глибоку миску викласти м’який сир і цукор. Занурювальним блендером збити масу до пишності. Додати густу сметану та ще трохи збити масу. Не перестаючи збивати, додавати яйця по 1 штуці. Наприкінці додати цедру з одного лимона. Перемішати масу лопаткою або ложкою.

На охолоджену основу вилити всю начинку і поставити форму духовку, попередньо розігріту до 170°С. Випікати 35-40 хвилин. Потім вимкнути вогонь і дати постояти чізкейку в духовці ще 15 хвилин. Потім повністю остудити його на столі та прибрати в холодильник на 6 годин. Тільки після цього він набуде щільної консистенції і його можна буде нарізати на шматки.

Смачного!

попередня стаття5 помилок у догляді за зубами, які заважають твоїй посмішці стати ідеальною
наступна статтяЧому не можна нюхати каву при виборі парфумів: такий спосіб не працює
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я