Чистота зимових речей: як часто їх треба прати

0
Прання шапки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зимові речі не так часто перуть порівняно з іншими сезонами. Складається враження, що вони менше забруднюються. Насправді, улюблені шарфи, шапки та рукавиці можуть стати серйозною бактеріальною проблемою.

Чому так відбувається

Вам здається, що шапка чи шарф завжди лишаються чистими. Це ж не куртка чи пальто, які постійно доторкаються до різних поверхонь. Насправді, вони вбирають не лише частинки відмерлих клітин шкіри, але й ще бактерії і бацили з повітря. Тож факт забруднення є.

Як часто прати

Шапки, шарфи та рукавиці рекомендується прати приблизно 3-5 разів за сезон. Залежить від того, наскільки часто ви ними користуєтесь. Окрім того, важливим моментом є і тип тканини, з якого виготовлені аксесуари. Якщо ви користуєтесь парфумами та косметикою, прання треба робити частіше.

Окрема історія про рукавиці. Вони найбільше контактують з різними поверхнями, тож бактерій та бруду на них суттєво більше. Якщо ви ними користуєтесь часто, тоді раз на тиждень треба їх відправляти в пральну машину.

Отже, прати треба доволі часто. Це позбавить вас від розплідника бактерій. Звичайно, наприкінці сезону всі речі перед відправкою по кульках на зберігання треба також обробити.

попередня статтяДодайте це до смаженої картоплі, щоб вона стала втричі смачнішою
наступна статтяГарбуз та перець — ідеальна пара для ніжного супу-пюре
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я