Додайте це до смаженої картоплі, щоб вона стала втричі смачнішою

0
Смажена картопя
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хрустка та ароматна картопля з апетитною скоринкою — це справжнє свято. Її часто готують, хоча періодично кажуть про її шкідливість для фігури. Може воно й так, але іноді можна собі дозволити цю страву. Смажена картопля смачна з сіллю та часником, перцем, але можна зробити її ще кращою.

Цибуля

Господині рекомендують смажити картоплю разом з ріпчастою цибулею. Вона від цього тільки виграє як за смаком, так і за ароматом. Важливо, щоб цибуля не пересмажилась та не підгоріла. Якщо у вас є сумніви з приводу ріпчастої, використайте порей. Він ніжніший, тому картопля буде лагіднішою на смак.

Часник

Часник — інгредієнт, про який не варто забувати. Він створений для того, щоб бути у парі з картоплею. Дрібно наріжте його та покладіть на фінальній стадії приготування.

Морква

Досить незвично, бо більшість так не готують. Але в кулінарії завжди є місце експериментам. Наріжте на скибки коренеплід та посмажте разом з картоплею. Це оригінально та смачно, а разом з часником ще й буде дуже ароматно.

Гриби

Це кулінарна класика. Немає нічого кращого за картоплю з грибами. Готувати можна по-різному. Хтось смажить все разом, хтось окремо і потім змішує. Рецепт приготування — це вже зовсім інша історія, але ви про неї не забувайте.

Смачно поїсти люблять всі. Смажена картопля входить в топовий перелік улюблених страв багатьох людей. Якщо маєте власні секрети смачного приготування цієї страви, діліться у коментарях.

попередня статтяПриготуйте солону горбушу всього за 1 годину
наступна статтяЧистота зимових речей: як часто їх треба прати
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я