Правило використання лаврового листя: коли треба його забрати з супу

0
Лаврове листя
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Лаврове листя кладуть в суп для аромату та покращенню смаку. А ви впевнені, що правильно використовуєте його та знаєте, коли час його прибрати зі страви? Виявляється не всі про це знають. Більшість і варять з ним довго, і зберігають в каструлі в холодильнику. А це може призвести до погіршення смаку замість покращення.

Правильний момент

Лаврове листя немає довго варитись у супі. Смакові та ароматичні властивості воно віддає в перші три хвилини. Отже, закладене листя в окріп треба дістати через кілька хвилин. Тривале варіння можна стати причиною гіркуватого присмаку страви.

Коли додавати лаврове листя

Правильний момент — ось основна суть. Найперше в суп кладуть сіль та спеції. Після закипання в останню чергу додають лаврове листя.

Орієнтуйтесь на завершення процесу приготування. Кладіть ароматний листок за 3-5 хвилин до забирання страви з вогню. Це буде найкраще кулінарне рішення.

Лаврове листя — така проста та знайома ароматична добавка, але виявляється більшість користується нею з помилками. Тепер ви знаєте правило. Отже, ваші страви будуть смачні та без гіркого присмаку.

попередня статтяВівсяне печиво з фініками за 20 хвилин
наступна статтяТоматний суп з вівсянкою: ситна але низькокалорійна страва
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я