Весняне підживлення клематисів для цвітіння: незвичайний засіб

0
Клематис
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Треба один раз побачити клематиси, щоб стати їх прихильником. При бажанні виростити і в себе таку красу треба знати правила підживлення. Клематиси можуть бути дещо вередливими, тому запасіться терпінням.

Що люблять клематиси

Почнемо з того, що для вирощування цієї рослини потрібен родючий, нейтральний слаболужний ґрунт. Клематиси дуже погано ростуть у затінку. Їм треба добре освітлена ділянка. Важливо, щоб була облаштована опора для росту. При висаджуванні заглиблюйте кущ нижче в землю. Коренева шийка має бути в ґрунті на 10-12 см.

Чим підживити

Підживлення ранньою весною дуже важливе для клематисів. Приділіть увагу рослині, щоб потім вона вас радувала рясним цвітінням. Навесні полийте його вапняною водою.

Для поливу треба розчинити у воді 100-150 г вапна на відро води. Цим розчином треба поливати клематис. Бажано, щоб вода була тепла. Холодну воду клематис не дуже любить.

Цей розчин значно підвищує шанси на цвітіння. Тож доглядайте клематис, вчасно підживлюйте та пам’ятайте про організацію правильних умов вирощування.

попередня статтяПросте пісочне печиво до чаю з шоколадом
наступна статтяВівсяне печиво з фініками за 20 хвилин
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я