Зелена кава з брокколі: кофеїн та зелень можна поєднати в одній чашці

0
В Австралії з'явилася зелена кава з брокколі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хороша новина для любителів кави: кофеїн та зелень таки можна поєднати в одній чашці. Цвітна капуста і брокколі – звичні інгредієнти не тільки в салатах, а й у смузі. А тепер овочі зазіхають на присутність і в іншому напої – у каві.

Подробиці

Кава з брокколі звучить привабливо, чи не так? Цей несподіваний мікс вигадали в Австралії, при цьому вчені керувалися лише найкращими спонуканнями. Інтерес до здорового способу життя та правильного харчування рік у рік тільки збільшується, але при цьому люди все одно часто виявляються нездатними з’їсти рекомендовану норму овочів. А броколі у вигляді напою допоможе заповнити цю прогалину.

У свіжому вигляді броколі не використовують, адже це не смузі. Спочатку овоч слід висушити, а потім його подрібнюють на дрібний порошок, який і додають у каву. При цьому лише дві столові ложки такого зеленого порошку прирівнюються за своїми цінними властивостями до порції овочів.

Використання броколі для приготування порошку дозволить скоротити харчові відходи, що також є важливим нюансом. Є ще один вагомий аргумент на користь нової «зеленої» кави — чимало людей вживають брокколі в їжу на регулярній основі. Найчастіше цей хрестоцвітий овоч виявляється гостем на столі лише час від часу, а кава користується значно більшою популярністю. Щоб досягти важливих змін найкраще використати вже існуючу звичку, але трансформувати її на новий лад — унікальний спосіб, який добрий у будь-якій галузі.

Альтернативні варіанти

Якщо ви насилу уявляєте собі каву з брокколі, то можна почати з інших варіантів. Порошок з брокколі, безумовно, корисний — і він здатний стати цікавим інгредієнтом тієї ж смузі, доповнити пластівці з фруктами або пюре з авокадо. Такий порошок можна зберігати набагато довше звичайних овочів, а поле для експериментів зі смаками та стравами тепер значно ширше.

Екологічно чистий, укомплектований овочами та з кофеїном? Капучино з брокколі – екстравагантний напій, який безперечно варто спробувати.

попередня статтяЯк алкоголь впливає на сон
наступна статтяЯк зробити вівсянку кориснішою і смачнішою
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я