Перестаньте всіх лякати відбивними: як тихо зробити м’ясо м’яким

0
Відбивні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Відбивні — чудова страва, яка люблять абсолютно всі. Звичайно, мова йде лише про тих, у кого в раціоні є м’ясо. Процес приготування супроводжується його відбиванням. І тут іноді стає лячно, наскільки голосно може відбуватись цей процес.

Буває йдеш по вулиці, а з якогось 6 чи 8 поверху чути стук молоточка по дошці. Відразу зрозуміло, що господиня готує відбивні. Досить лякати людей такими звуками. Їх можна зменшити.

Як тихо відбити м’ясо

Для цього треба зробити кілька простих дій. Найперше приберіть зі столу металеві та скляні речі, предмети посуду. І це вже допоможе зменшити звуковий супровід.

Також під дошку покладіть рушник, складений в кілька шарів. Ці дії досить прості, а ефект вражає. Якщо хочете взагалі зробити процедуру безшумною, тоді придбайте тендерайзер.

Все можна робити тихше. Для цього зараз є безліч рішень. Наші бабусі були б в захваті від них також, якби мали їх років 50 назад. Отож, робіть відбивні тихше.

попередня статтяОбираємо клематис, який буде цвісти ціле літо
наступна статтяЧим можна замінити майонез у салаті: ділимося порадами досвідчених кулінарів
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я