Капуста для голубців буде готова за три хвилини, якщо знати лайфхак

0
Капуста на голубці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Голубці люблять готувати в різних країнах світу. Просто назви страв відрізняються. І в кожному технологічному процесі підготовки продуктів є момент щодо капусти. Якщо вона не молода, тоді потрібно з нею добре попрацювати, щоб голубці вийшли смачними та їстівними. Розповідаємо лайфхак, як подолати овоч за 3 хвилини.

Як це зробити

Вам знадобиться харчова плівка. Виріжте качан з капусти. Частину з листям обгорніть харчовою плівкою. Знадобиться 2-3 шари. Покладіть в тарілку чи ємність для мікрохвильової пічки. Прогрійте капусту протягом 3 хвилин. Якщо вона більше за розміром, тоді можна і до 5 хвилин збільшити час.

За кілька хвилин капуста готова. Лишається розібрати на листя та зробити голубці. Цей спосіб підходить для білокачанної капусти. Якщо ви хочете менше часу витрачати на приготування, спробуйте замінити білокачанну на савойську. Смак буде навіть ніжніший. І попереднього приготування капусти також можна буде уникнути

попередня статтяЧи треба обробляти насіння моркви перед висіванням в ґрунт
наступна статтяХумус з білої квасолі: найкраще, що можна приготувати з бобів
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я