Солоне сирне печиво всього з 3 інгредієнтів

0
Сирне печиво
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Таке печиво ви не купите в магазині. Його там просто немає, бо сирне з 3 інгредієнтів можна приготувати лише вдома. Рецепт заслуговує, щоб стати одним із улюблених пунктів в вашій кулінарній книзі.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • борошно — 140 г;
  • вершкове масло — 120 г;
  • плавлений сир — 100 г.

Як приготувати

Масло має бути кімнатної температури. Наріжте його кубиком та з’єднайте з просіяним борошном. Перетирайте масу руками. В результаті у вас має вийти масляно-борошняні крихти. Тоді до них подрібніть плавлений сир та зробіть однорідне тісто. Загорніть його у харчову плівку та відправте в холодильник на 15 хвилин.

Переходимо до випікання. Отже, на деко вистеліть пергамент. Посипте трохи борошном. Тісто треба розкачати тонким шаром. Виріжте печиво улюбленої форми, посипте кунжутом та викладіть на деко. Можна формувати та розкачувати тісто одразу на пергаменті. Тоді просто папір перенесете на деко. Випікати протягом 7-10 хвилин при 200 градусах. Смачного!

попередня статтяЛахмаджун — турецький аналог піци з дуже тонким тістом
наступна статтяРозсада чи відкритий ґрунт — як краще висадити айстри
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я