П’ять секретів приготування домашніх пельменів

0
П'ять секретів приготування домашніх пельменів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Той факт, що пельмені приготовлені вдома ще не є гарантією того, що вони будуть смачними. Іноді магазинний напівфабрикат має набагато яскравіший і виражений смак, хоча їхній склад залишає «бажати кращого». Звичайно, такий стан справ не може не турбувати господиню, яка стільки сил і часу витратила на приготування цієї страви.

Щоб пельмені завжди вдавалися, треба дотримуватися кількох правил, про які більшість не знає чи забуває

Яйця – не найкращий варіант

Яйця додають у фарш чи не на автоматі. Однак у випадку з пельменями це не найкращий варіант. При варінні білок яйця згортається і перетворює начинку в щільну грудку. Якщо яйця є звичним інгредієнтом, обійтися без якого неможливо, треба обмежитись жовтком.

Цибулі багато не буває

Як і у випадку з котлетами, цибуля у пельменях тільки вітається. Однак подрібнювати її потрібно максимально дрібно. Ідеальним варіантом стане дрібна тертушка чи м’ясорубка. Допускається додавати до 10% цибулі від маси фаршу

Кашу маслом не зіпсуєш

Пельмені, до речі, теж не можна зіпсувати олією. Щоб вони вийшли соковитішими, у фарш додають трохи вершкового масла. Його слід попередньо заморозити, натерти на дрібній тертушці та додати у фарш.

Тонкощі варіння

Щоб пельмені зварилися одночасно, необхідно ліпити приблизно однакового розміру.

Щоб готова страва вийшла ще ароматнішою, рекомендується додавати у воду запашний перець, лавровий лист та інші приправи до смаку.

попередня статтяЯк одягатися дівчатам невисокого зросту: безцінні поради
наступна статтяЯкий потрібен догляд для того, щоб герань випустила щонайменше по 5 квітконосів за один раз
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я