Єдино правильний спосіб приготування молочної каші

0
Єдино правильний спосіб приготування молочної каші
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Каша на молоці – страва, знайома нам з раннього дитинства. Багато хто і в дорослому віці зберігає свою любов до молочних каш, адже вони смачні та поживні. Це відмінний варіант для сніданку або легкої та швидкої вечері.

Однак не всі варять каші правильно. У більшості випадків крупа додається безпосередньо в молоко. Як результат – каша виходить грудками, пригоряє, а на молоці утворюються пінки.

Щоб цього уникнути, необхідно крупу і молоко варити в окремих каструлях. При цьому каша вариться на звичайній воді, тим же способом, що і гарнір. Варто зазначити, що без участі молока крупа вариться у кілька разів швидше.

Коли крупа буде повністю готова в каструлю з кашею додають необхідну кількість молока. Його можна закип’ятити або налити холодним, а потім нагріти в каструлі разом з кашею.

Завдяки цьому крупа виявиться рівномірно розподіленою в молоці, в каші не буде грудочок. Крім того, є можливість регулювати консистенцію страви, зменшивши або збільшивши кількість молока.

Ще один безперечний плюс такого способу приготування каші – корисність готової страви. Вся справа в тому, коли крупа та молоко варяться окремо, у кожному з них зберігаються вітаміни та мікроелементи, а в молоці ще й незамінні амінокислоти. Загальна калорійність страви при цьому знижується. Крім того, знижується вміст холестерину.

Подавати таку кашу можна з будь-яким звичним наповнювачем – вершковим маслом, улюбленими фруктами або ягодами.

попередня статтяПоглянь на брови: цей косметичний дефект може бути ознакою серйозного захворювання
наступна статтяЯк одягатися дівчатам невисокого зросту: безцінні поради
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я