Поглянь на брови: цей косметичний дефект може бути ознакою серйозного захворювання

0
Погглянь на брови: цей косметичний дефект може бути ознакою серйозного захворювання
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо очі це дзеркало душі, то брови — своєрідне дзеркало здоров’я. Існує один серйозний симптом, який ти не повинна пропустити. Такий недолік з бровами не можна маскувати, а потрібно лікувати.

Не всі дівчата задоволені своїми бровами: багато хто з нас змінює їх за допомогою пінцету чи воску, підфарбовування. І тут немає жодних небезпек, якщо корекція робиться на початковій формі. Але якщо брови почали змінюватися раптово, це може бути тривожною ознакою.

Несподіване порідіння брів, особливо їхньої зовнішньої частини (латеральної третини) — частий симптом гіпотиреозу, захворювання щитовидної залози, у якому організм неспроможний виробляти достатньо гормонів.

Тому, якщо ти помітила, що твої брови втрачають волоски і нові не виростають, це привід звернутися до ендокринолога. Зрозуміло, у гіпотиреозу є й інші симптоми, у тому числі вже згадана набряклість, так пригнічений настрій, сонливість, хропіння, проблеми з суглобами.

А хороша новина в тому, що при своєчасному виявленні нестачі гормонів щитовидної залози, це швидко коригується медикаментами. І брови знову відростуть!

попередня статтяНайсмачніший рецепт маринованої цибулі до шашлику, спробуйте і будете готувати тільки так
наступна статтяЄдино правильний спосіб приготування молочної каші
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я