Швидкий спосіб виправити дуже рідкий фарш на котлети

0
Чим замінити хліб у фарші на котлети
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Звісно, що найкращий фарш – приготований самостійно з придбаного шматка м’яса. Але якщо у вас немає можливості або часу приготувати його вдома вихід – придбати готовий фарш. Та не завжди покупний продукт має гарний стан, фарш може бути рідким.

Подробиці

Але не варто сильно засмучуватись та викидати продукт. Його стан та смакові якості можна покращити, додавши деякі продукти.

Всі ми додаємо до фаршу хлібну м’якоть для густішої консистенції. Але занадто багато хліба не варто додавати, інакше це погіршить смак котлет, адже буде відчутно лише смак хліба та аромат м’яса, а смажені котлети будуть занадто жорсткими.

Краще використати інші продукти, для того, щоб загустити занадто рідкий фарш, який ви придбали.

Манна крупа

Додавши всього дві столові ложки манки до вашого фаршу ви вирішите вашу проблему. Добре перемішайте фарш та залиште на кілька годин настоятись.

Панірувальні сухарі, картопляний крохмаль

Додайте в фарш сухарі вміру, вони також добре поглинають вологу. Також відмінним сорбентом є картопляний крохмаль. На один кілограм фаршу достатньо додати дві столові ложки крохмалю. З ним фарш стане густим, а на смаку котлет це не позначиться.

Рис та картопля

Це продукти, в складі яких багато крохмалю. Якщо ви плануєте додати до фаршу картоплю, то потрібно її відварити та потовкти до стану пюре. Рис також додається в готовому відвареному стані.

Відбивання фаршу

Якщо ви протягом тривалого часу будете відбивати фарш, рідина вбереться у м’ясо. Та на жаль цей спосіб не допоможе, якщо фарш аж занадто рідкий.

Охолодження фаршу

Додайте до рідкого фаршу трохи вершкового масла або сала, та помістити на деякий час в холодильник, щоб він загус.

Віджим через марлю

Можна з допомогою марлі віджати надлишок вологи. Застеліть друшляк марлею, помістіть туди фарш. Для зручності варто зробити це над каструлею. Через деякий час зайва рідина стіче і ви отримаєте фарш, придатний для подальшого готування.

Можна застосовувати будь-який з цих варіантів, щоб приготувати смачні котлети. Головне – дотримуватись пропорцій додавання складових.

попередня статтяЧим полити фіалку, щоб цвіла регулярно пишно та яскраво
наступна статтяПеревір, чи є цей інгредієнт у складі твого крему: він дуже шкідливий
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я