На кущах чорної смородини буде багато ягід, якщо знати про підживлення

0
Смородинові кущі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ягідний врожай — це свято для кожного дачника. Мати кущі, які рясно всіяні смородиною, дійсно приємно. Якщо ви хочете мати результат, потрібно знати не лише нюанси поливу, боротьби із шкідниками, але й підживлення. Добриво відіграє важливу роль у формування кількості та якості ягід.

Картопляна допомога

Не викидайте картопляне лушпиння. Воно вам знадобиться. Саме воно у вигляді добрива забезпечить потрібне живлення для смородинових кущів.

Розкладіть картопляне лушпиння навколо куща, використовуючи його, як мульчу. В результаті в ґрунті буде більше калію та інших потрібних мікроелементів та речовин. А ще лушпиння допоможе менше рости будякам. Отже, у вас буде не буде стільки роботи щодо їх ліквідації.

Тепер вам лишається збирати лушпиння та використати його за корисним призначенням. Якщо є можливість безвідходно забезпечувати власне харчування та підживлення смородинових кущів, чому б цим не скористатись.

попередня статтяЯк готувати рибні котлети, щоб фарш мав приємний запах
наступна статтяЦукерки з дитинства: як приготувати «Корівку» з 3 інгредієнтів
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я