...
ГоловнаЗдоров'яЯкі продукти зменшують набряки на обличчі

Які продукти зменшують набряки на обличчі

Підпишіться на нас:

Набряки створюють дискомфорт, не тільки фізичний, а й естетичний. Щоб подолати цю проблему, варто звернути увагу на харчування. Є низка продуктів, що мінімізують набряки.

Подробиці

Баклажани 
Баклажан – один із найбільш корисних сезонних овочів. Проте пам’ятайте, що його варто правильно готувати: запікати чи на пару. Натомість смажені у великій кількості олії баклажани з майонезом, користь організму не принесуть.

Огірки та зелень 
Зелені та листові овочі мають багато калію. Ці речовини допомагають стабілізувати обмінні процеси в організмі та знижують появу набряків.

Капуста 
Капуста б’є рекорди щодо кількості клітковини та вітаміну С, крім того, капусту часто рекомендують як засіб боротьби з набряками.

Гречка
Гречка – один з основних продуктів, які рекомендують при вагітності, саме через її чудодійну здатність боротися з застоєм рідини в організмі.

Солодкий перець 
Болгарський перець багатий на магній, калій і вітамін С, це сприяє виведенню рідини з організму.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Із цим компонентом у складі не можна фарбувати нігті жінкам 40+

Лаки для нігтів містять купу хімічних компонентів зі складними назвами, без яких неможливо досягти яскравого кольору та стійкого...

Які продукти не вживають дерматологи: цей список стане в нагоді кожній дівчині, яка піклується про свою шкіру

Деякі продукти можуть викликати появу прищів та запалень, а також погіршувати стан шкіри при таких захворюваннях, як псоріаз,...

Чому людям похилого віку не варто їсти морозиво: висновки лікарів

Морозиво люблять усі, але не поспішай пропонувати бабусі чи дідусеві зайву порцію — лікарі попереджають, що такі ласощі...

Чому варто спати на лівому боці, щоб поліпшити здоров’я: 5 причин

Чи замислювались ви колись, на якому саме боці вирушати в обійми Морфея? Ні? А ось і дарма! Експерти...