Як приготувати твердий сир у мікрохвильовці без хімії за рецептом Лілії Цвіт

0
Як приготувати твердий сир у мікрохвильовці без хімії за рецептом Лілії Цвіт
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Приготуйте твердий сир у мікрохвильовці без зайвого клопоту за рецептом, який пропонує Лілія Цвіт. Її кулінарні поради знає кожна друга господиня, рекомендуємо і вам спробувати натуральний сир.

Подробиці

Для приготування треба взяти:

  • 2,5 кг кисломолочного сиру (домашній)
  • 2 яйця
  • 2 ч.л. солі
  • 2 ч.л. соди
  • 2 ст.л. олії
  • прянощі на смак

Викладіть домашній або фермерський сир (магазинний не підходить) у глибоку миску, яку можна ставити в мікрохвильову піч. Розігрійте при максимальній потужності протягом трьох хвилин.

Потім вийміть, перемішайте і знову відправте на пару хвилин (так повторіть 3-4 рази). Має відділитися рідина від сирної маси.

Після цього процідіть сир через марлю. Рідина має стекти повністю.

Тепер з віджатого сиру робимо власне твердий сир. Додаємо всі інгредієнти, що вказано в списку та перебиваємо блендером. Потім відправте знову в мікрохвильовку (етапно по 2-3 хвилини / 3-4 рази). Між підходами перемішуйте, маса має стати однорідною та тягучою.

Готовий сир викладіть у прямокутну форму (пластиковий контейнер), втрамбуйте і відправте у холодильник. Через пару годин у вас буде натуральний сир, який легко нарізати та смачно їсти!

попередня статтяЯк скинути останні 2 кілограми, які ніяк не зрушать з мертвої точки
наступна статтяЯк боротися зі шкідниками на городі: корисні рослини
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я