Як приготувати справжній салат “Цезар”, як у ресторані

0
Як приготувати справжній салат
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для тих, хто обожнює салат “Цезар”, є чудовий рецепт його приготування вдома. Все дуже просто та смачно, особливо варто звернути увагу на соус, саме він відіграє важливу роль у салаті.

Подробиці

Для приготування порції салату візьміть:

  • 1 куряче філе
  • 3 курячих, зварених круто яйця (або 8 перепелиних)
  • 10 чері (або 4 звичайні)
  • 250 г салату айсберг
  • Сухарики (підсушити кубиками 2-3 шматочки хліба)
  • олія, сіль, паприка (на смак)
  • 50 г пармезану

Щоб приготувати соус потрібно: 2 сирі жовтки, 200 мл олії, 1 ч. л. гірчиці, 2 ст. л. лимонного соку, 1/3 ч.л. солі, дрібка перцю, 2 зубчики часнику, 50 мл молока, 50 г пармезану.

Філе розрізаємо, солимо і перчимо з обох сторін, смажимо середньому у вогні до готовності або запікаємо в духовці чи на грилеві. Готове філе загортаємо в фольгу, щоб було соковитим.

Для соусу в глибокій чаші з’єднуємо жовтки, гірчицю, сіль, перець, лимонний сік, часник і олію. Опускаємо ніж блендера на саме дно і збиваємо повільно піднімаючи та опускаючи ніж блендера. Через пару хвилин ви побачите, як маса стає густою. Додаємо молоко і доводимо до консистенції соусу. До готового соусу додаємо натертий пармезан і перемішуємо. Зверніть увагу, що соус тут розрахований на чотири порції салату.

Щоб приготувати сухарики хліб наріжте кубиками, і підсмажте його на сковороді з олією, посипавши сіллю і паприкою – до хрусту, постійно помішуючи.

Айсберг рвемо, додаємо 2-3 ст.л. соусу, перемішуємо. Нарізаємо яйце, помідорки, філе.

Складаємо салат. Викладаємо в салатник чи порційні тарілки айсберг, зверху викладаємо чері, яйце, нарізане філе, посипаємо сухариками і натертим пармезаном.

попередня статтяЯк зробити ідеальний бісквіт: корисні поради
наступна статтяЯк зробити бюджетні “горщики” для розсади
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я