Як зберегти соковитість курячого філе під час смаження

0
Як зберегти соковитість курячого філе під час смаження
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Куряче філе незамінне джерело білку, для спортсменів та людей, які слідкують за ЗХ. Але незважаючи на багато переваг цього м’яса, у нього є суттєва вада – відчутна сухість м’яса.

Однак при правильному обсмаженні курка завжди залишатиметься соковитою.

Про які правила важливо знати

Обробка м’яса

Не всі господині пам’ятають, що куряче філе для соковитості та поліпшення текстури можна відбити. Для цього потрібно на  шматок м’яса покласти харчову плівку та акуратно пройтися молоточком.

Після цього можна приступати до інших процедур.

Маринад

Не варто вважати, що куряче філе може обійтися без маринаду: завдяки цій хитрості м’ясо вийде соковитим, смачним та м’яким.

Вибирати основу для маринаду можна будь-яку. Найбільш якісними варіантами є натуральний йогурт, соєвий соус або навіть звичайна олія із соком лимона.

Правильне обсмаження

Важливо встигнути “запечатати” сік усередині шматка філе при жарінні, тому необхідно пару хвилин обсмажувати грудку на інтенсивному вогні з кожного боку.

Після того, як з’явиться скоринка золотистого кольору, можна зменшити вогонь і смажити м’ясо до готовності.

попередня статтяЧому після 45 років волосся стає сухим і сильно випадає: головна причина
наступна статтяШвидкий спосіб посіяти розсаду за 10 хвилин: корисна порада
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я