Рибні котлети вийдуть ідеальними, якщо знати ці хитрощі

0
Рибні котлети вийдуть ідеальними, якщо знати ці хитрощі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Правильно приготовлені рибні котлети практично не поступаються м’ясним. Але готують їх досить рідко. А все тому, що такі котлетки зробити дещо складніше. І для того, щоб страва вийшла на славу, треба застосовувати деякі хитрощі. Ось про них ми й поговоримо далі.

Риба

Не всі знають, що готувати котлетки можна практично з будь-якої риби. Адже найчастіше їх роблять із щуки чи мінтаю. Тоді як для фаршу підійде будь-яка червона риба, судак, палтус, хек і навіть скумбрія. Звичайно, найсмачнішими вийдуть котлети із свіжої незамороженої риби. Але й із заморозки теж можна приготувати чудову страву. Головне, щоб риба була гарної якості.

Додаткові інгредієнти

Щоб надати рибним котлетам смаку та соковитості, не обійтися без додаткових інгредієнтів. У суху щуку часто додають фарш із жирної свинини або терту картоплю. Стосовно цибулі, то одну половину цибулі перекручують разом з рибою, а другу частину нарізають, обсмажують на олії і лише потім вводять у фарш. Це надасть котлетам солодкуватого смаку та пікантного аромату.

Також не варто забувати і про спеції. У рибний фарш додають білий чи чорний мелений перець, лимонний сік, сушений часник чи мелений коріандр.

Жарка

Жарка таких котлет вимагає певної вправності. Рибні котлетки потрібно обов’язково запанірувати в борошні або сухарях, інакше вони можуть розвалитися. Спочатку їх потрібно швидко обсмажити на сильному вогні, щоб фарш схопився, і вже потім доводять до готовності на маленькому вогні під кришкою.

попередня статтяЩо їсти, щоб краще переносити стрес
наступна статтяЧому після 45 років волосся стає сухим і сильно випадає: головна причина
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я