Рецепт корисної для здоров’я моркви з медом та лимоном

0
Рецепт корисної для здоров'я моркви з медом та лимоном
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато хто знає про корисний рецепт лимона, меду та імбиру. Натомість про рідну моркву знають не всі. А саме в такому поєднанні вона дуже корисна для здоров’я.

Подробиці

Для приготування корисної суміші беремо:

  • морква – 2 шт. великі
  • лимони – 1 шт.
  • мед – 1 ст.

Дві моркви треба очистити, натерти на великій тертці. Викласти у банку, в якій потім буде зберігатися суміш. Лимон очистити від шкірки та насіння, дрібно нарізати.

Можна використовувати і шкірку лимона, але тільки за умови, що ви її добре промиєте, адже часто цитрусові обробляють спеціальними засобами.

Додати лимони до моркви, залити все рідким медом. Перемішати виделкою, закрити кришкою, поставити на 10 днів у холодильник. Вживати по 1 ч. л. тричі на день за пів години до їди.

Цей простий рецепт дуже корисний для здоров’я очей, допомагає людям із катарактою. Крім того, суміш очищає печінку від токсинів.

попередня стаття«Монастирська хата» як холодна закуска
наступна статтяЯк приготувати шашлик зі свинини з яблуками без мангала
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я