Так швидко яблука ще нікому не вдавалось запікати — всього 5 хвилин

0
Яблука запечені
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Печені яблука готувати зовсім недовго. Процес можна скоротити до 5 хвилин. І для цього є кілька способів. Якщо ви любите печені яблука та хочете їх приготувати швидко, маємо для вас дієвий спосіб. Читайте про нього далі.

Мікрохвильова піч

Це найпростіше, що може бути. Духова шафа з мікрохвильовкою не здатні порівнятись в цьому плані. На яблуках не вийде зробити бурштинову скоринку, але в іншому фрукти будуть смачні та корисні. Якщо порівнювати у швидкості приготування, то кілька хвилин піде на мікрохвильовку, а в духовці потрібно не менше 30 хвилин.

Як приготувати

Краще за все брати кислуваті та з товстою шкіркою плоди. За бажанням можна розрізати на дві половинки та видалити серцевини. Так, такий формат пришвидшить готування. Всередину покладіть мід або кисломолочний сир. Але в цьому випадку готування займе трохи більше часу, бо ці інгредієнти пропікаються довше.

Викладайте заготовки на тарілку або в форму, вмикайте мікрохвильовку на максимальну потужність та запікайте протягом 5 хвилин. Смачного!

попередня статтяТри рослини, які в’ються, для арок, бесідок та декоративних парканів
наступна статтяЯк приготувати смачно цвітну капусту: ідеальний кляр
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я