Три секрети приготування ідеальної солянки

0
Солянка
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Густий та наваристий суп під назвою «солянка» люблять за його багатий смак. Хто саме вигадав рецепт невідомо, але є ідея, що це варіант селянської їжі. Суть полягала в тому, що в котел клали залишки різних продуктів, додавали воду та варили до готовності.

Страва виходила поживна, а для сільського життя — це те, що треба. Звідки в ті часи маслини та лимон в супі взялися? Та це вже сучасні інтерпретації від шеф-кухарів. Розповімо три секрети ідеальної солянки, про які варто знати при приготуванні.

Як готувати правильно

Найперше беріть різних продуктів  якомога більше. Буде добре, якщо м’яса буде чотири різновиди чи інших м’ясних виробів. Також це стосується овочів, солінь, зелені та спецій. Багатий смак страви досягається великою кількістю різних продуктів.

Бульйон

Це найперший та важливий етап приготування солянки. Його варять заздалегідь та дають достатньо часу, щоб настоятись. Смак буде концентрованішим та виразнішим, а це і треба для смачної солянки.

Солені огірки

Мариновані огірки не дуже смакують у солянці. Справа в тому, що вони досить нейтральні та солодкуваті. Солянці потрібна кислота та солоність. Саме тому найкраще запасатись соленими огірками, щоб перша страва вийшла ідеальною.

Брез

Це заправка для солянки. Готується на основі обсмажених овочів. Рекомендують готувати заздалегідь, а потім зберігати в холодильнику. Цибулю обсмажте на олії, додайте солені огірки, томатну пасту та свіжі помідори. Щоб покращити смак, в процесі тушкування заправки додайте трохи бульйону та цукру.

попередня статтяГотуємо дуже смачний рататуй під сиром у горщиках
наступна статтяТри рослини, які в’ються, для арок, бесідок та декоративних парканів
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я