Які кімнатні рослини можуть похвалитися приємним запахом

0
Які кімнатні рослини можуть похвалитися приємним запахом
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Щоб за допомогою аромату створити у квартирі особливу атмосферу, зовсім не обов’язково купувати освіжувачі повітря. Є рослини, які чудово можуть впоратися із цим завданням.

Еухаріс

Можливо, квітка знайома вам під іншою назвою, адже її нерідко кличуть грудневим нарцисом або амазонською лілією.

Ідеальний час для цвітіння еухаріс – грудень. Рослина по праву вважається довгожителем, адже при правильному догляді вона здатна тішити свого власника протягом 20 років.

Що важливо – з вирощуванням невибагливою амазонською лілією зможуть впоратися навіть новачки у квітникарстві.

Жасмин

Жасмин підходить для вирощування не лише у зимовому саду, а й у закритому приміщенні.

У період інтенсивного зростання постарайтеся зробити так, щоб температура в кімнаті дорівнювала +18 … +24 градусів. Важливе значення має і вологість повітря, тому не лінуйтеся зволожувати квітучий жасмин з пульверизатора, і він радуватиме вас своїм чудовим ароматом.

Цитрусові

Освіжити повітря завдяки неповторному запаху під силу та цитрусовим. У цих рослин пахощі виходять навіть від листочків, якщо їх злегка розім’яти в руці.

Крім перелічених рослин, до списку природних «ароматизаторів» слід також включити кумкват, помаранч, лімету, каламондин, цитрон.

попередня статтяГотуємо брюссельську капусту смачно та цікаво
наступна статтяЯк приготувати ідеальну смажену курку: 3 секрети
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я