Пучок балерини – наймодніша і найзручніша зачіска сезону: ось як його зробити

0
Пучок балерини - наймодніша і найзручніша зачіска сезону: ось як його зробити
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Модний «косплей» стилю балерин, який у найкращих традиціях останніх сезонів отримав назву «балеткор», захопив модну арену. Якщо одягатися, як прима балерина, з ніг до голови ви не готові, а підтримати тренд все ж таки хочеться, радимо обмежитися зачіскою. Тим паче, що пучок балерини — не лише модна, а й дуже зручна весняна зачіска.

Зробити пучок балерини дуже просто: вам знадобиться гель або мус сильної фіксації, гребінець з дрібними зубчиками, пара тонких гумок у колір вашого волосся, а також (за бажанням) шовкові гумки, стрічки або спортивна пов’язка для волосся. Отже, для початку варто визначитися з проділом: прямою або косою, а може ви просто вирішите зачесати волосся назад. Тут ніяких рекомендацій немає, вибирайте той варіант, що вам зручніше і звичніше. Тепер візьміть гребінець і гладко зачешіть волосся за допомогою гелю: жодна волосинка не повинна вибиватися, адже справжня балерина ніколи не дозволила б такого. Пучок можна збирати на потилиці або трохи вище – така висота буде найоптимальнішою. Тепер закріпіть пучок тонкою гумкою. Загалом, зачіска вже готова, але якщо ви хочете додати більше балетної естетики, можна доповнити зачіску яскравою шовковою гумкою, стрічкою або пов’язкою для волосся.

У чому переваги такої зачіски? По-перше, вона дуже стильна і підходить під будь-якому типу обличчя (головне, не помилитися з проділом). По-друге, вона позбавить вас необхідності турбуватися про стан зачіски протягом усього дня: гель міцно триматиме волосся, так що його зовнішній вигляд навряд чи зміниться до самого вечора.

І, нарешті, це ідеальна зачіска, якщо ви не встигли вимити волосся – ніхто нічого навіть не помітить.

попередня статтяЯк приготувати яскраво-червоний борщ: декілька простих правил
наступна статтяЯк приготувати печиво «Три шоколада»
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я