Як приготувати сильний засіб для чищення духової шафи

0
Очищення духовки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Магазинні засоби хімічні та дієві, а ще дорогі. Якщо ви такої ж думки, тоді іноді шукаєте альтернативний спосіб догляду за духовкою. Такий варіант є, тому варто спробувати його в дії. Універсальний засіб готується елементарно та швидко.

Як це зробити

Для чищення вам потрібно два засоби — харчова сода та перекис водню. Розповідаємо спосіб приготування. В стакан насипте ¼ частинку соди і трохи перекису. За консистенцією суміш має нагадувати пасту.

Цей засіб здатен на героїчні завдання з чищення духовки. Нанесіть його на забруднення, лишіть постояти, а потім злегка потріть і можна змивати. Таким чином можна чистити стінки духової шафи, деко, на якому ви готували свої улюблені страви, плиту.

Простий спосіб догляду та наведення чистоти. Якщо ваш засіб закінчився, а в магазин йти не час, тоді паста з соди допоможе вирішити питання. Побутовий лайфхак, який варто знати.

попередня статтяЯк приготувати оселедець по-фінськи: оригінальний маринад
наступна статтяКролик у томатному соусі в горщиках — ідея для вечері
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я