Для чого пити воду з родзинками, в чому користь для здоров’я

0
Вода з родзинками
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Одна з рекомендацій правильного харчування полягає у регулярному вживання води з родзинками. Цей простий напій містить багато вітамінів. При регулярному вживанні ви забезпечите не тільки їх поступлення в організм, але й ефективну детоксикацію.

Що треба знати про воду з родзинками

Сушений виноград містить вітаміни A і C, ряд вітамінів групи B, кальцій, магній, залізо, цинк, фосфор, йод, селен та інші антиоксиданти. Серед корисних властивостей треба згадати нормалізацію роботи кишково-шлункового тракту, прискорення метаболізму, покращення стану ротової порожнини. Окрім того,  треба згадати і можливості призупинення розвитку патологій печінки, гіпертонії, діабету, атеросклерозу. І одне з найважливішого для багатьох – скидання зайвої ваги.

Ви можете спитати, а як худати з такою водою? Вся справа в тому, що вона надає заряд енергії краще за всі енергетичні батончики. Одна склянка напою допомагає і менше їсти потім. І це суттєва підтримка для тих, хто намагається схуднути.

Вживання з води з родзинками сприяє також зменшенню рівня холестерину та покращує показники крові. Це допомагає знижувати артеріальний тиск, що позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи організму.

Як приготувати корисну воду

Найрозповсюдженіший спосіб – це зробити відвар. На 1 склянку ретельного промитих родзинок наливають 3 склянки води. Варити необхідно протягом 2 хвилин. Після цього відвар має настоюватись протягом 24 годин. Можна і довше.

Звичайно, це не панацея від усіх недугів, але терапевтична підтримка організму приємна та солодка. Вживати можна по 4-7 днів на місяць.

попередня статтяНе пересаджуйте півонії, поки не дізнаєтесь, як це роблять професіонали
наступна статтяСуп з рибними консервами: економний обід
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я